Contact

Beleef uw vakantie in onze prachtige vakantievilla’s Steinbock en Gemse in Kötschach-Mauthen, Karinthië!

Wij verwelkomen u graag in villa Steinbock, villa Gemse of in beide villa’s in Kotschach-Mauthen die wij sinds 2016 verhuren. Het is een heerlijke plek in Karinthië, in het zuiden van Oostenrijk nét boven de Italiaanse grens. Wij voelen ons er als familie erg thuis en genieten zowel in de zomer als in de winter van de rust, de prachtige natuur, de verschillende sportmogelijkheden, gastvrijheid en de faciliteiten van het authentieke dorp Kötschach-Mauthen in Karinthië.

Wij wonen als familie zelf al vele jaren in Azië, maar brengen als het even kan in zowel de zomer als winter een bezoek aan een van onze villa’s. Onze kinderen voelen zich er ook erg thuis en met z’n allen genieten we zomers van de bergwandelingen in de mooie natuur, de heldere berglucht, het zwemmen in het Aquarena bad en van de ruimte rondom de villa’s. In de winter is de skipiste vlak bij en genieten we allemaal van de prachtige wintersportmogelijkheden in Kötschach of in Nassfeld.

We hebben onze villa’s met zorg ingericht en hopen natuurlijk dat iedereen er zich net zo thuis voelt als wij.
Wij hopen u in een van onze villa’s te mogen begroeten en horen graag van u middels een beoordeling op onze website www.vakantievillakarinthie.com of u heeft genoten en een positieve ervaring heeft gehad in een van onze villa’s.

Hartelijke groeten,
Clara, Meino, Jill en Kaj Meines

 

Villa Steinbock
Kötschach 650
9640 Kötschach-Mauthen
Österreich

Villa Gemse
Kötschach 651
9640 Kötschach-Mauthen
Österreich

info@vakantievillakarinthie.com

Vakantie Villa Karinthië

Misschien heeft u na het bekijken van onze vakantiewoningen in het prachtige Karinthië een vraag of opmerking. Over faciliteiten, de huur of de omgeving. Of over iets anders.

We nodigen u van harte uit om even contact met ons op te nemen via e-mail, Facebook of onderstaand contactformulier.

    Uw naam (noodzakelijk)

    Uw e-mail adres (noodzakelijk)

    Onderwerp

    Bericht


    Share this page